BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Wednesday, November 18, 2009

welcome n bubye

ari ni da 18hb.. mcm xsedar pulak kan yg penghujung sem suda tiba.
2moro will be ma final paper 4 dis sem..
consists of 20% marks jew pon.
tp, ader 60 soalan.
dats y aku pon cam mls sikit mau study. hrp 2moro aku leh menembak suma soalan ngan tepat2..hoohoho..


ok. 2day ma rommet da blah nk balik sbh.
flite 2moro mownink..
aish... knp ya mcm ada 1 feeling berat ati????

meb sbb da laz sem kot n meb td tu mrupakan laz day i spent ma day 2gether wif her. walaupon sem ni aku kurang dh bertegur sapa ngan dia sbb kejadian2 dulu but yg lalu kan biarla blalu, walaupun menyakitkan.
n sbnarnya dia sgt byk tolong aku kat sini.
kdg2 terpikir jgk.. jahat ka aku ya? aku lyn dia teruk2 sbb silap yg dia sndiri xsedar smpai skg, tp sbnarnya dia jgk yg byk bantu aku.
yala. aku mengaku. mmg tgn aku ni lembut btl. coz aku mmg tak pndai wat keja2 umah. slalu ada apa2 dia tolong aku settle. kdg2 brg2 aku yg byk pon die slalu tolong angkatkan.. owez blanja aku.

n yah! aku mmg rasa bersalah.
kan bgs klu dulu aku wat nda taw jak ats perkara yg byk menyakitkan aku tuh.
mesti sem ni aku lalui dengan hepi2 cam owg2 len.
tp.. menyesal pon xguna kan??
lepas ni xtaw bila dpt jumpa lg.

anyway, mr alien slalu pesan ngan aku.
bkn senang nk carik owg yg syg ngan kita. so, bila dh jmpa, kita mesti syg ngan owg tuh mcm owg tuh sygkan kite..
ahakz. tu dulu dalam konteks chenta qaseh ku pd dia.
tp rasanya pesan dia ni bole pakai jugak utk kwn2 kan???


eheh..tetiba terbukak cher psl mr alien pulak...
hahahhaa.. aku still chenta dia ka?? mungkin tdk. tp syg ttp ada la bha kan. l
ately aku ader contact ngan dia, aku hepi bila dgr sora dia hepi jak.
xtaw la. hepi btl2 ka ataw dia buat2...n
way. hrp dia dpt settle suma problemnya dgn usahanya sendiri tanpa menyusahkan owg len. kdg2 bila teringat romet ku dulu penah bcerita ttg family2 problem mr alien ni, terdetik jugak simpati n cket la regret sbb clash ngan dia dulu.
aku btl2 xsangka smpai gtu skali problem n pressure yg dia hdapi.
nway. tp utk kembali ngan dia?owh xmungkin. tp klu suda jodoh lari camna pon ttp akan bsama gak kan?
aku pon mls dh mau pkir or mcari chenta ni lg. biarla dulu.


ok gewd luck suma 4 2moro......

n aku? rsa tak sbr mau tglkan tg malim yg menyimpan 1001 duka lara ku.(bkn konfrontasilara.blogspot ya..hohoho)


5 comments:

Lara said...

nyahh. sama lah kita. esok pun aku last paper then cuti sem. hoorayyy!

HonEyBuNNy said...

ihihih..ila 17 hb da beh paper....nti selamt bercuti ya..huuh

eyna said...

lara: hahaha.. leh la cuti2..ngeee

honey: ya.. slmat bercuti jugak.. eheh

faizu said...

yeah..mstakes alwys being done..
xpe..nnt2,ade la jdh jmpe ngn die g..btw,gdlck!

eyna said...

faizu: yah.. tq