BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Saturday, November 21, 2009

saat2 terakhir....

ari ni sowang demi sowang sahabatku tglkan aku.

18hb rometku dah balik kg

n ari ni pulak 2 owg pulak menyusul..

hurm. tgl aku n bb kat umah..

n 2moro aku nk tgl die sowang2, nak balik kg no 2 jap bwk brg

pastu dtg sini balik gak. nak abeskan minit2 terakhir ngan dia pulak..

tgh ari td mkn megi sama2...

tibe2 terpikir.. kang thn dpn sapa la kwn aku mkn megi...

huhuhu.. sedey bila ingat.. walaupon sume dok klang tp area len2. umah pon tak sama..

rometku lg la jauh. ader kat selayang..

farewell ma fwenz

3 comments:

Liyana said...

eyna..dah buat tag saya bagi?
ha...dah habis exam kat UpC?

Lara said...

tajuk entry nak suspen je. ingatkan saat2 terakhir kau di dunia blog ni. hahaha

gardies gerndoot said...

huhuhu...
sedey plak aku baca en3 mu kali ni...
huhuhu...
bha deng...
mgasik jeles lg, aku d lcct ni skrg...
gud bye...
jumpa d klang nnt!!!
miss u jgk...
muahxxxxxxx