BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Tuesday, November 17, 2009

matahari mengambang di awl pg

saje jew nak ucap...



ok.. schedule pg ni..

1) nak g beli nasik lemak wat tmbah lemak kat gerai makcik kdek*t (eheh.. jht ku.. walau die kdek*t, nasik lemak die bez taw). tp tak jd.. kunci umah aku rosak. kang aku kuar tak dpt masuk.. ketuk2??? aduyai.. cian si zura nant. slalu jd tkg bkk pintu utk aku. slalu pinjam kunci romet. tp die g blja memandu lak.. so..hampeh

2) kemas2 brg coz ujung bulan ni aku da nk blah dr umah sewa.so, bz cuci kaen, cuci kasut(aku rajen kan???) pastu byk giler sampah nak kene buang. contoh almari aku yg da nk roboh. ptt die dh kene buang 1 year ago, tp sbb tokey die ni jimat(eheh, aku la tu), maka bertahan la die lg utk 1 year.

3) print note tse. lusa aku exam dowh. subjek environmental science. tp aku takde notes nak baca. bru berkira2 mo g print. byk siot. ok. jgn jd kedekut. ilmu bha tuh

4)2day bezday bff ku.. eheh.. smlm ngantok giler. tp sanggup thn sbb nak wish die tgh mlm buta. ekceli die ckp klu lambat wish kene bg adia bez2. so, aku lg sanggup thn ngantok aku dr bg die adiah.. wawawa.. takde la. ader duit lebey, insya Allah ader la tu


ni kek bezday ko. ko takleh mkn byk. ko kan on diet




its u n me


ISFAZIRA ISMAIL


epy bezday babe...
hope its as awsome as u are
enjoy ur day



sekian schedule utk ari ni
bahasa jiwa bangsa


2 comments:

Lara said...

cam best je kek tu :DD

eyna said...

jom! ko blanja aku. bile lg ko nak blanje akak ko ni..ehehe