BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Saturday, August 22, 2009

sehari di bulan ramadhan

yeh2.. dam2 dum bunyi mercun...hahahaha... blom raye la. bru nk pose nih.. aku??? komprem ar pose.. tp idop jauh dr family ni mengajar aku sahur pukul 1 pg (b4 tido).hohoho.. camne nak diet dalam bulan ramadhan ni??? anyway aku sahur minum air masak suda...hohoho.ok what. janji ader..

pg2 lg aku da ader diskusi ngan bdk2 group TSP aku... janji pkl 9.30.. mcm besa ar.. aku sentiasa lewat.. da diskus2 cket aku nek ar kat library n on9 kat nih. sambil tuh jwb on9 test TSE aku.. hampeh btol.. test pon nak gne on9. kelam kabut aku dibuatnye..

n 1st Ramadhan ni gak, aku dilande wabak demam..huhuhuhu.. nway.. mintak dijauhkan ler dr influenza A tu.. aku nk raye kat kg.. tamo raye hospital.huahuahuahua... END

6 comments:

Lara said...

lau raye kt hospital nnt aku dtg bwk ketupat, rendang, dll. hahaha.

khaLifah feDi said...

ala baru awl pose wey..relax2 okeh..

BaByGirL PooH said...

la...
ko plak demam??
patutla aku sehat sudah...
huhuhu

eyna said...

lara: bwk ar duit raye skali

eyna said...

khalifah: wah.. tgh santai ar ni.. siap minum2 lg.. ops.. da berbuke la

eyna said...

ah.. shat pala lutut mu.. aku rasa aku lg sehat dr ko