BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Tuesday, August 25, 2009

menghitung hari

yeah2.. tak lame lg nk raye.. wuhahahaha.. bru 4 ari posa aku da pk pasal raye..teruk la aku ni..hahaha.. ari ni alhamdulillah.. aku slmat lg menunaikan posa aku yang ke 4.. harap2 esok pon slmat la jgk yer...hohoho.. minggu ni aku tensen sikit. eh silap.maaf. tensen byk sbb byk keja skola la.. huhuhu.. bulan posa ni tak bek dera owg wat keje byk2 taw. cewah. spatutnya tgh ari td dlm pkl 11 aku ader test TMU tp aku tak p. perhatian lagi skali. AKU ADA TEST TAPI AKU TAK P.. fantastik loba2 kan??hahaha.. nway, kang ari khamis aku masuk kelas lain ar amik test tu.. korang sume tak perlu risaukan i k? i know how to tc of maself. cesh!

2moro aku ader microteaching. byk yg tak taw binatang apekah tu, sile la jgn malu2 type laman web www.google.com n search jwpn kat sne yer. huhuhu.. aku da prepare slide aku. mulut aku jew yg tak prepare lg. mampuih den..ape la aku nk rapukan esok. ok. merapu kan sng. so ape yg aku nk runsingkan??? i'm a great teacher what..hoohoho.. sile muntah.

bg yg risaukan kesehatan aku.. aku masih lg dmam2, batuk2 n selesema.. so??? fullstop.bye



2 comments:

Lara said...

kau demam kan? jgn jadikn alsan tu utk ponteng puasa! hahaha. aku tahu kalau kau x puasa mesti kau mls kan! hahaa

eyna said...

mn ader aku ponteng!!!plz la..hahaha