BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Sunday, September 27, 2009

tik tok tik tok..............

salam raye sume.. eheh.. lmbatnye aku hupdate psl rye kan? biasela. cuti sakan la katakan..sakan kew?hehe bole la cket2... oh ya. nk ingatkan pembaca, entry kali ni agak la pjg, so sesape nk g minum kew, buang air jkew, sile laksanakan hajat anda terlebey dahulu yer utk mengelakkan sebarang kesulitan

20092009 - chantek pulak tarikh ni.. bru perasan.hik3. ni 1 st day rye.. aku tak bgn solat rye la weh.. huhuhu.. tdo lewat so bgn pon agak le lewat. spt yg korang sume sedia maklum thn ni kan aku balik rye kt kg... bgn dlm pkl 8 cmtuh.. tu pon mak aku potpet2 bising bru aku sedar dr koma.. klu tak, alamatnye hampeh. dah bgn tuh mandi siap2 pastu bru berani trn bwh. klu tak, mampus aku. dah le bgn leat, tak g smayang rye, mandi pon tak..hik3... rye 1st aku tak pakai bj rye pon. aku pakai bj tido..hahahhaa. aku mmg camni. mse raye kat umah makcik kat banting pon aku camtuh gak. 1st raya pakai bj tido. coz mood ari tuh nak tido jew..hohoho. lantak ko la tetamu2 sume nak rse pelik thap ikan masin sekali pon.. utk owg mcm aku, cewah.. 1st rye ni agak bz.. kwn2 tak digalakkan dtg braye time nih. tp klu nak dtg gak no hal. lyanan ttp ader..hehehe. lepas sume kebizian ku disetelkan, aku pon naik bilik n tido smpai ke ptg.. bgn2 jew aku dgr sore auntie cine dpan umah aku dtg rye kat umah. siap bwk hamper babe. besar gler.. thank u auntie.. auntie ni mmg bek.. mlm rye pon die bg kuih gulung2 tu, pastu laici dlm tin, biskut gule, n ntah ape bende lg la.. kesimpulan rye 1st: aku tak kuar mne2....dok umah jd sleeping beauty

21092009 : 2nd day rye.. member2 sekelas aku mse form 5 janji nk dtg umah. ni irwanshah yg punye plan. bkn irwanshah ex acha tu ek. ni laen..hohoho.. tyme nih line Celcom cam cyal. member gtaw nk dtg pkl 9 pg, aku pon pkl 8 dah siap2 g mandi pakai baju lawa2 sume. dekat pkl 10 aku pelik ar, coz dowang tak dtg lg. aku pesan kat member ni, klu dh sampai msg jew aku. aku amik kat luar, as dowang tak taw jln nak g umah aku. nak mampos aku send msg. failed sokmo.huh. nak kol pon asyik2 error in connection.huhuhu. laz2 aku da putus ase, naek bilik tkr baju aku yg lawa tuh, aku tgk movie.huhuhu. pastu tetibe ader la msg member aku ni. katenye dowang janji nak jmpe pkl 10. so dlm pkl 10.30 bru sampai umah aku. die lupe nk gtaw aku awl2.. wah,. sengal nye bdk. klu ku taw, xakan ku bgn awl n siap awl2. tyme ni line cam cyal lg.dlm pkl 11 gtu member2 aku pon dtg umah.. dah rye kat umah aku, mestilah aku lak g rye kat tmpat dowang kan... ari tuh aku g umah mrk2 ini.. :
1) irwanshah - kat ni aku mkn roti ngan kari daging. marveles owh rse die
2) jusman - die tak balik rye pon tp suh kami singgah umah die. so singgah ar. mkn mkanan bugis. ada buras, ayam likku, ayam msk lemak n daging nah msk ape. daging tuh sdp giler2 taw..huahuahuahua
3) nani - ni member aku sejak dr skul rendah smpai la kew matrik asik sama kelas jew. kat ni mkn mknan owg bajau. mkn putu ngan ikan bakar...

ni jew umah2 yg aku g ari tuh.. balik umah dh pkl 6.30 ptg. satu umah dlm 2 jam kiteorg lepak..hihi. mesti tuan umah pon menyampah siot ngan kite owg. kesimpulan : kenyang aku mkn sehari suntuk..tp duit rye sesen pon tak dpt

22092009 - ari ni ku g rye lg.. ngan member2 sekelas aku tyme form 3 la pulakjanji nk jmpe kat umah kazen aku. janji pkl 10, pastu tunda pkl 10.30 laz2 pkl 11 bru nmpak lubang idung..huhuhu

1) umah makcik aku - sje je singgah sini. dah stu kg kan ngan kazen aku... hehehe
2) umah razimah - ni kazen aku. g umah die mkn kuih rye. pastu tunggu akak die siap koz nak join kami skali kuar rye.. hehehe
3)umah adelaida - lepas aku abes spm, da tak penah jmpe budak ni lg. after 5 years, ni bru 1st tyme jmpe.. kata budak2 ni slalunye umah die byk mknan sedap. laz2 habuk pon tarak.. huhuhu. hampeh perutku yg lapar ni
4) umah dj - sikit punye jauh. mcm nak g latihan daki gunung kinabalu pulak. huhuhu sungguh mencabar jln g umah die ni taw. sampai terpakse bkk selipar..hohoho..
5)umah bf si dj : ni out of plan punye singgah. tetibe jew dorang amik corner g umah bdk ni..aku lyn jew la..huhuhu
6)umah rosdiana - akhirnye kat sini dpt la mkn..huhuhu. lpr2.. mkn coto.. wah.. mknan yg paling aku suke tuh... siap ader tapai lg kat umah die ni. spesel sungguh
7)last umah aku - kat sini dorang bedal sup tulang pulak..hehehe. kejap jew dowang kat umah aku. mklumlah sume ank dara nak kene pulang awl.. hehehe

kesimpulan: pon same. satu sen haram pon aku tak dpt duit rye

23092009 & 24.092009 - aku dok umah jew mengenang naseb smbil melayan tetamu

25092009 - ni laz day aku kt sdkn. cptnye mse blalu kan. esoknye da nak kene blah. so aku trn bdr ar nak benk in duit aku yg byk.. pastu jmpe ngan member lame. liza. die blanje ku tgk wyg citer jin notti. kiut ar fara fauzana tuh
kesimpulan : ari ni aku tak dpt duit rye gak. tp aku bjaya memokaikan kwn ku liza.hoohoh

260920009: to be continued. jari bosan taip2.hehehe
p/s jgn bosan bace entry ni. taw la takde pic. mklumla owg takde hp..hohoho


9 comments:

Uruchimaru @ kf said...

eh di sane pompuan pi smyg raye ker?
emm ala sunat aje arr eyana !!!

eyna said...

ala. smyang rye tu syok taw. leh cuci mata tgk bju2 rye owg..hehehe

Lara said...

aku kena cirit birit kott. urghh!

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

piwwit....
huhu...manis nye die..berkenan di hati ni..haha..

kalu free,jen nak ajak g dating kat blog jen..;P

ingat tau..hehe

eyna said...

lara: tu ar.. mkn tak ajak aku skali

eyna said...

jen: :D

duta_illuzm said...

suh anti cina sblh rmh mu tu...pindah g sblh rmhku...k??
deal~~

eyna said...

suda ku suru.tp dia berkeras mau jd jiranku.. apa leh wat?

Anonymous said...

miszzy-lovelife.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading miszzy-lovelife.blogspot.com every day.
quick loans
bad credit loans