BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Wednesday, September 16, 2009

jom balik kg no 2

kali ni punya entry dipos dalam bhs sbh sepenuhnya. so sapa2 nda phm buli la p bukak kitab masing2 ah...

bha.. sepanjang minggu ni aku nda bernafsu mau p kelas. hohoho.. kelas ari isnin aku escape, ari selasa naseb la teda kelas, ari rabu pulak ada kelas pagi2 pkl 8. bikin benci btl..yg pkl 8 tu aku nda p, yg pkl 10 nanti ni pun aku rancang mau escape..hohoho.kelas macro jak pon. mls aku mau tgk urg syok sendiri macroteaching.kih3.. kpd si eiyra n bb gud luck la kamu sna ah. jgn putus semangat aku nda dtg tgk kamu bermacroteaching..

ok. abes suda psl tuh. ari ni aku rancang mau balik kg no 2 ku.. hahaha... ya.. aku ada kg no 1, ada kg no 2. yg no 1 di sbh, yg no 2 di banting. raya2 yg sblum ni aku raya di banting. 3 thn suda taw.. dulu2 klu dgr lagu airmata syawal ( ala lagu c ct tu bha) msti aku mau sedey2.. skg pulak ketawa2 aku dgr tu lgu.. kah3.. temberang ni. mentang2 thn ni balik kg no 1..

huhu. mau balik banting ni tp makcik ku nda pndai mengangkat teleponnya. kimpanas pulak.uiseh. lek bha.. ikutkan mls sma bajetku mls aku mau singgah sna. mau terus jak direct p klia. tp tu ari ada lg satu macikku menelepon suh aku datang. dia ckp mau kirimkan beliauku kuih bangkek. adeh.. semata2 kuih bha aku di suh balik sna dulu.. nda pa la. rezeki bha tu kan.
selain tu, aku di suh jugak hntar tket flight konco kuatnya makcikku sna. ingatkan tu ari mau kirimkan jak sma kazenku suh dia yg bwk, tp mcm mana..............

so, ari ni balik kg no 2, bsuk blah p kl, n stay 1 mlm d klia, pastu pg lusanya dlm jam 8pg gtu aku memberambuskan diri nek flight.hohoho. slalu jugak aku bmlm d klia sna. mls mau menyusahkan pulak..hihihi..

so, memandangkan aku nda buli on9 2-3 ari ni,( balik sbh pun lom tentu buli on9, slalu berebut broadband ni sma kakak) aku mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF SEKIRANYA TERKASAR BAHASA, TERUMPAT SANA SINI SEPANJANG AKU BLOGGING
KLU RAJIN KASI LA BHA AKU DUIT RAYA SEKUPANG 2
OK

p/s : baju raya ku warna pink, kasut raya ku warna pink, segala2 warna pink. tp aku ttp gila sama purple.wokeh. nda buli kasi tgk kamu pic bju raya ku. hp hilang bha pulaknya..huhuhu

1 comments:

Lara said...

nda apa bha. aku phm bahsa kau. :PP