BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Tuesday, September 8, 2009

pada hari itu... 6/9/2009

10 am - dh bgn pg. baca2 msg jap n g mandi sume2 skali

12 pm - jahit batu bata kat bj raye aku.. ada 5 pasang baju aku jahit. so ko agak brape lame aku dok mjahit huh??? ok. sambil menjahit tu aku ader curik tulang cket. cth main laptop n on call..heheh

6pm - yeay. aku da abes jahit batu bata. n now g mandi pulak

6.45 pm - lepak2 depan laptop

7.00 pm - mkn puding. bb blanje..hohoho

8.00 pm - kuar mkn kat kedai mamak. pastu eiyra blanje eskem

9.15 pm - balik bilik n bodek bb. hohohoho


puding mangge bb blanje..


ni pulak eskem. eiyra blanje. da mkn cket bru aku ingat nk amik pic.


tudung tuh aku dpt dr romet aku.. no bodek2 ek. tetiba dpt. sentap jiwa aku dia bg hadiah dowh.. n pin tu lak aku bodek dr bb. laz2 dpt free. ngek.

well, mcm tu jew ari tuh blalu. takde pape spesel. tiup2 lilin pon takde..hahaha.. tq pd kwn2 yg sms wish aku tgh mlm buta tyme aku tgh tido, bdk2 frenster n facebook gak. budak blogger takde yg wish aku pon. hahahaha. takpe. korang bkn taw pon bezday aku kan? next tyme aku pos surat beranak aku kat cni so korang leh hafal tarikh lahir aku yer. n ada sumthing yg wat aku cket kecewa. owg yg aku expect ingat bezday aku takde pon wish aku. n owg yg dah 4 thn xpenah2 ingat beday aku tetiba wish aku lak. huhuhu. takpa2. nway. tq all..............

10 comments:

BaByGirL PooH said...

uish!!! namaku masuk!!
kuikuikui...
walaupon skadar eskrem jak...
at least ada la bha kan...
paham2 jak..
pokai bha...
terlupa plak letak lilin d eskrem tuh...
jadi bolehla jgk ko tiup lilin...
kek eskrem tuh...
mana ko mo cari!!
hihi

Lara said...

bila nk banje aku plak??

eyna said...

eiyra: nda ku peduli. len kali ko kasi aku hadiah kek btl2

eyna said...

lara: nape lak aku kene blanje ko???

khaLifah feDi said...

jam 10pm pasti sudah tido kan ..!!!

eyna said...

blom.. bodek bb sampai pkl 12..hehehe

duta_illuzm said...

"7.00 pm - mkn puding. bb blanje..hohoho"
2 pertikaian..
1st>bb blanja..OMG..tul ka?? haha..
2nd>pukul 7pm mkn da?? oo..mgkin daerah garden deli awl buka..ok2..alsan d trima..

eyna said...

teda apa yg leh dipertikaikan
1) ya bha bb blanja aku mkn puding. napa ko mau bertanding spen aku jugak??

2) klu aku mkn tyme 7pm aku rsa teda masalah. tp klu ko yg mkn 7 pm mmg masalah besar.hahhaha

duta_illuzm said...

pndi tul ko...jm 8 br kuar..bertapuk2 'status' dulu..hehe....

eyna said...

aik.. penyamaran bha. bk mcm ko. siang2 pon p bayan