BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Wednesday, February 10, 2010

sepi2

lama tak on9 kan??
bertemu lg dalam rancangan on9 bila rajen..
ok... ari ni aku rajen taip entry
aku rajen komen owg...
so sile la bg sejuta pujian dan tabek hormat atas kerajenan ku ni

kelas??? hahahahahaha . itu jak yg aku mampu taip...
setakat ni keadaaan still under kontrol walaupon kdg2 emosi ku ni yg xleh nak kontrol..
huahuahua
ok. skg budak2 dah masuk bab 2. number patterns and sequence. sila tinggalkan komen ucapan tahniah sempena aku telah menghabeskan chapeter 1st (whole number). ini adalah arahan n wajib dilaksanakan. phm?

report ros tgl habuk.. tak wat apa pun. pndai la aku kelentong apa2 yg patut nant.. ampunkan aku wahai supervisor.. bkn niatku mau kelentong dikau... tp, sapa suh laptop chenta hatiku wat hal. huhuhu. skg aku punya chenta ati yang bru.. tp yg lama ttp xkan di lupa.. bersemayamla dikau d BHL smpai sembuh spt sedia kala

tak lama lg chinese new year kan? kongsi pacai la wat student2 ku yg 90% berbangsa cina.. eheheh. teacher mau angpow ya. klu teda suma kamu didenda berdiri bwh kerusi.huhuhu..

selain tu, lg beberapa ari lg ari valentine.. mau cari bf la cepat2.. bole mintak cekelat ferero rosher.huahuahua.. apa pon, kira naseb bekla aku ni single kan? klu tak, mesti skg status aku tulis camni

"in a berantakan relationship"

huahuahuahua.... bz bha... mau urus diri sendiri pun teda masa. ni lg mau urus owg len.. oh no babe...

nant aku update sempena edisi valentine...

cau cin cau mkn cincau!

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

bah mane leh sambut valentine..
klu mo cokelat pi beli kat kedai..ea

tadaaaaaa.......

HonEyBuNNy said...

nak update apa tu???xbsr nak baca ;-)