BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Thursday, January 28, 2010

aku dan diriku. bukan dirimu

ok. lama tak blogging. dunno how 2 start..huhuhu
skh aku da pindah umah baru.. skg dok kat Klang, kat Bukit Tinggi 1,
naseb bek dapat carik umah sewa kan.. dah la laz minit punya pasal..huhuhu
tq 2 abg Giant n family yg susa2 jew tolong carikkan umah sewa yang mcm kondo ni (aiseh terperasan pulak).

hurm! da 2 minggu aku dok sini. syok kew? eheh.. ok la. perkara plg penting sng nak carik mamam. kat area2 bwh umah aku ni tiap pg n ptg ada la owg bukak gerai jual2 mknan. yg beznya bila mknan tu menepati citarasa aku..hihihi.. almaklumlah.. rasanya 75% penghuni kwsn flat ni owg Sbh.. huhu

da 2 minggu aku dok sini membwa maksud tlah 2 minggu jugak aku memulakan sesi ntah nak cakap apa. sbnarnya aku dalam tempoh ROS lagi. Praktikal start bulan Feb nanti. tapi apa kan daya. sekolah ku tu kekurangan guru. Ari ke3 masuk skul tuh aku da dpt jadual n kene follow jadual tuh.. adey.. agk menyusahkan aku jugak la. mna nak kene siapkan lesson plan, report ROS ku. mmg aku tak punya masa langsung utk berpoya2 seperti member2 ku yg lain.huhuhu... skg apa yg bole ku katakan.. say babai 2 ROS together wif da report!

aku ajar bdk Form 1. ader 2 kelas. 1 Delima n 1 Baiduri. alkisah perangai pelajar kedua2 kelas ni akan diceritakan nant...hhuhu.. bikin sakit ati jantung n kepala lutut jak taw. aku rasa 80% student skolah ku tu bdk2 Cina n India n kire owg berada la.. susanya nak kawal anak2 org kaya ni. sikit2 mo repot ngan mak bapak. thats why, skg nak mara pon kene kontrol, nak denda pon tak bole.

ok la. masa menaip da nak tamat. aku nak siapkan lesson plan utk ari ni, esok n isnin. buku persediaan mengajar tu nak kena hantar ari ni.huhuhu. ari ni nak ajar apa ya???

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

oic patut ler senyap aje!

bwt keep u bloging n tcre eyna!

HonEyBuNNy said...

baik cikgu..sy akan jd budak baik...hiihih