BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Wednesday, July 8, 2009

minggu2 ini dan yang lepas2...

minggu kuliah dah bermula... n kuliah pon dah start..huhuhu.. apela. tak bg owg relax pon kan? kan? kan? huhuhu.. sem ni aku ader 12 jam kdt jew.. JEW??? kire ok la tu.. compare 2 sem2 sebelumnye sume ada yg 18, 19, 20 ( ada kew 20 ek?? tah.. aku pon lupe)..12 kire bole la... sem ni aku ttp takleh lari dr subjek kire mengira.. slalunye tiap sem subjek ni la yg akan mengkantoikan result exam ku..huhuhu.. hrp sem ni takde la pengalaman mengerikan tuh berlaku lg.. lg pon ni da lasz sem aku blaja kat upsi b4 g praktikal.. so kire nk skor la.. lg pon pointer aku bkn brape nk bek pon.. tp setakat ni lepas la jgk tahap selamat nk jd ceqgu..huahuahua

n spt yg aku janji kan.. aku nk citer psl aku balik tg malim from lcct ari tuh.. sowy la..no picture taken..hahahhaa..jimat bateri phone la katakan. aku sampai epot lcct dlm lebey kurang pkl 1.10 pm.. n nk kene tunggu brg lg..huhuhu.. otw tgu brg tuh aku kol la mamat yg dah janji nak amik aku nih.. die janji nak dtg pkl 2 actually, sajer jew kol nak ingatkan die. n bile die angkat die kata : "kejap2.. on da way ar ni" huhuhuhu.. yela tu on da way.. tah2 baru bgn tido.. n rupenye die bru nk gerak la dr shah alam... so kire aku tunggu lama la jgk kat epot tuh.. takut gak kang kene h1n1..naya.. pkl 2.30 camtuh die smpai n direct hantar aku balik tg malim..hahahahha... epy aku..

***hp aku tgh repair..so takde sumber nk tangkap pic la.. ader sesape nk belikan aku kamera digital tak???hahhaa.. demand!!!

2 comments:

Lara said...

woi budak! blaja leklok!

eyna said...

hahaha.. tgh blaja la ni dgn tekun dan sbr!!!