BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

bala tentera miszzy

Tuesday, June 23, 2009

parti makanan dlm tin

smlm aku lepak umah kazen aku.. razimah.. nway, ni la 1st tyme aku dpt permission kuar mlm n tgl umah owg drpd bpk aku..hohoho.. hepi father's day bpk..huhuhu..

janji ngan razimah pkl 3 ptg.. actually die keje tyme tu, tp demi ku n sorang lg member lama ku, dia sanggup mereka excuse balik awl..hohoho.. b4 that aku kuar ngan liza, ma fwen msa form1-3. form 4-5 still kwn lg, tp xserapat dulu coz da lain klaz..huhuhu.da gmok tahap gjah beranak budak tuh..hahaha tu la. mkn sdp sgt kot. skg dh keje jd tour guide. jga pelancong la nmpaknye ko ek liza..ok ar tuh...byk dpt tip ma....

1st tu lepak kt kfc, mkn n die nk bungkus brg nk hantar kt owg...ni bwh pic die..pakai bj owg utan tuh.limited edition punye,hohohoho.



da settle antar brg kat post office aku tmn budak ni carik hp. punye la cerewet. nak carik SE sliding, tp tak nak yg besar, lebar n sama waktu dgnnya. at laz ni pilihan hati die



kaler ni jgk la yg die amik... da penat kami g lepak kat santai..minum2 sambil tgu cik razimah tuh..huhuhu

ni bkn sky juice ye kwn2....


ha... kami minum ni... 100 pluz juice..

ada lg sambungan kesah ni...tgu taw..
sy da ngantok.
ahakz..
gdnyte suma..
sile berdengkur..
bubye

2 comments:

CuFa said...

saye suke hp tuh..sgt elegan..cecececey..hehehe :D

eyna said...

sy pon sgt suke..sbb sy yg tlg pilih..hahaha